keskiviikko 30. syyskuuta 2015

SALLI GOES EF LA: DAY 1

Eli kirjoitin Los Angelesissa ollessani perinteistä matkapäiväkirjaa, ja ajattelin taas kertoa kurssistani matkapäiväkirjani avulla.

image image image image

Day 1

Herätyskello soi 5am ja aika eikä kykeneminen riittänyt muuhun kuin vaatteitten vaihtoon, kun piti olla jo 6am Helsinki-Vantaalla. Olin autossa aivan paniikissa, ja niin taisi olla iskäkin kun lähdin yksinään maailman toiselle puolelle. Pienen säädön jälkeen löysin itseni istumasta starbuckista yksinään väkevän cappuccinon ja lentolippujen kanssa, ja ei mennyt kauaakaan kun piti mennä jo lentokoneeseen. Matka Lontooseen meni nopeasti, kuunnellessa viereisten tyttöjen matkasuunnitelmia Espanjaan, ja taisin vain hymyillä yksinään onnesta tiedessäni jatkavan matkaa länteen vielä 11 tuntia yksinäni.

Miittasin tulevat ruotsalaiset huonekaverit Heathrowilla, ja ilman heitä en olisi varmaankaan selvinnyt LAXille tai edes sinne menevään lentokoneeseen, mutta tästä voin syyttää finnairin henkilökuntaa kuka kertoi ettei tarvitse mennä mihinkään tiskeille. :DD

Lentomatka Losiin oli kamalin lento ikinä, istuin keskellä käytävää, en voinut pitää eväitä vieressä, ruokakärrit hakkasi miun screeniä kokoajan ja ihmisten takapuolet laahasi olkapäätäni. Lentoa piristi hassun hauskat stuertit leffavinkkeineen ja söpö poika vieressä katsoessa piirrettyjä.

Losiin päästessä tapasin taas ruotsalaiset, ja maahantulotarkastus oli suurinpiirtein tätä luokkaa ''how long are you staying here in States? okay, cool have a nice trip''. Löydettiin helposti EFn kuljettajat kyytiä varten perheeseen, ja meidän kanssa autoon tuli hongkongilainen tyttö. Itsehän olin ihan sydänsilmäemojeilla koko automatkan ajan, ja meillä oli vielä ongelmia löytää meidän perheeseen. Saatiin huoneet ja juteltiin host momin kanssa ja lähettiin käymään kiertelemässä lähiympäristöä.

Illalla suihkuun mennessä sain melkein sydänkohtauksen jättimäisen hämähäkin ollessa suihkun vieressä, ja ehdin jo käydä nukkumaan kun keskellä yötä huoneeseen rymisi columbialainen room mate, jolle taisin unissani selittää englanniksi jotakin ja toivottelin hyvät yöt.

1 kommentti:

  1. Moikka. Onko sulla mitään kikkiä tms? Olisin kiinnostunu kielikursseista ja aattelin et parasta olis kysyy asiaa joltain vähän asiantuntevammalta :D olis nimittäin vähän kysyttävää :D

    VastaaPoista