lauantai 19. syyskuuta 2015

AMBASSADOR MEETING

image image image image image image image

Tänään oli EFn toimistolla Helsingissä ambassador meeting, johon tuli porukkaa ympäri Suomea. Ja teletapeista paikalla oli 7<3 klo 11 alkoi miitti ja aloitettiin nimi ja paras EF moment kierroksella, jonka jälkeen meille kerrottiin ambassador jutuista jotka oli itelleen suurinosa ihan tuttuja, ja sitten workshop sekoitetuilla ryhmillä. Workshopeissa mietittiin parannusehdotuksia ambassador juttuihin ja EFään liittyen jonka jälkeen saatiin subeja ja söin varmaan 4 :DDD kanasubeja oli vaan liian vähän:( (ensi kerralla lisää kanaa!!:))

Syömisien jälkeen käytiin läpi kaikkien workshoppien ideat EF alusvaatteista sinkkukielimatkoihin, interesting. Tuli naurettua skypen kautta olleiden röhinille ja röyhtäisyille, ja meidän ryminälle takarivissä. Onnistuin jollakin tapaa saamaan itseni palkituksi ambassador työstä tittelillä pesunkestävä ambassador, ei tainnut sukunimellä olla mitään tekemistä tuon kanssa. :--D Sain EFn retrolaukun joita on vain 20 yhteensä Suomessa ja juomapullon!

Taisin myös varata alustavasti itsenäisen kielikurssin New Yorkiin ensi kesäksi, ja nyt oon tosi innoissani tuosta!! Meetingin ja kuvien ottamisien jälkeen lähdettiin tappiporukalla Helsingin keskustan vilinään ja käytiin Behnford'sissa fiilistelemässä brittejä ja usaa, ja siirryttiin rymisemään Burger Kingiin. Istuttiin siellä kingin kruunut päässä ja käytiin vielä kaupoilla ja pumpkin spice lateilla!!

Oli kyllä aivan mahtava päivä, onneksi näitä miittejä ja tapahtumia on tulossa loka- ja joulukuussa lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti